Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Lisää ajankohtaisia

5.9.2017
Luontoelämyksiä, vertaistukea ja muurinpohjalettuja Kajaanissa
 

Luontoelämyksiä, hyvää ruokaa ja vertaistukea. Niitä oli tarjolla Kajaanissa sunnuntaina 27.8.2017 Malikkeen ja VLK:n Kajaanin aluetoiminnan yhteistyössä paikallisten vammaisjärjestöjen kanssa järjestämän luontoretken ja toimintavälineiden kokeilutapahtuman merkeissä.

Aamulla kokoonnuttiin Vimpelin urheilupuiston hiihtomajalle valitsemaan sopivat menopelit retkelle.

Retkellä olosuhteet vaihtelivat helpoista pururatareiteistä haastaviin mäkisiin metsäpolkuihin ja suopohjaisiin uriin, joilla päästiin jo ihan toden teolla testaamaan toimintavälineiden ominaisuuksia. Retkeläiset olivat reippaita ja hyväntuulisia ja kaikilla oli mukavaa.

Retken jälkeen pääsimme maistelemaan upeita herkkuja: paikallinen yrittäjä oli laittanut parastaan ja tehnyt meille kinkkukiusauksen, jonka veroista saa hakea. Myös leivät ja salaatit veivät kielen mennessään. Jos jollekin jäi vielä nälkä, myös makkaraa sai paistella päivän mittaan. Jälkkärit eivät nekään jääneet ruuan varjoon. Partiolaiset olivat paistamassa todella maistuvia muurinpohjalettuja, joita nautimme mansikkahillon kera. Olipa lapsille vielä vaahtokarkin paistoakin.

Iltapäivällä oli vielä mahdollisuus kokeilla Malikkeen maastovälineitä ja polkupyöräratkaisuja.Kävipoä jokunen kävijä vielä metsäpoluilla ottamassa hien pintaan maastovälineiden kanssa. Malike kiittää paikallisia toimijoita ja päivän osallistujia todella mukavasta päivästä!


 
Takaisin

Jaa |