Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta


...

banneri_varauskirja.jpg
tvk_banneri.jpg
banneri_oppaat.jpg
banneri_youtube.jpg
vab_180x160_vers2.jpg
ban_kvtl.jpg

MALIKE- matkalle, liikkeelle, keskelle elämää

Malikkeen toiminnan tavoitteena on tarjota erilaisia osallistumisen mahdollisuuksia vaikeavammaisille lapsille ja aikuisille sekä lisätä tietoa ja vaikuttaa heidän osallistumistaan ja osallisuuttaan edistäviin asioihin.

Järjestämme toiminnallisia kursseja vaikeavammaisten lasten perheille ja aikuisille sekä toimintavälineiden kokeilutapahtumia yhdessä verkostojen kanssa.

Järjestämme Ulos talosta, pois pihasta -toimintavälinekoulutusta lähi-ihmisille ja eri alojen ammattilaisille. Koulutuksen tavoitteena on tiedon lisääminen ja sen muuttuminen itse koetuksi kokemukseksi.

Asiantuntijapuheenvuorojen ja -kirjoitusten tavoitteena on lisätä vaikeavammaisten ihmisten osallistumismahdollisuuksia ja toimintavälineiden hankintaa.

Tarjoamme neuvontaa ja ohjausta toimintavälineiden käytössä ja hankinnassa sekä toimintavälineiden kokeilumahdollisuuksia. Toimintavälineitä voi kokeilla tapahtumissa ja kursseilla ja niitä voi vuokrata lyhytaikaiseen kokeiluun ennen oman välineen hankintaa tai tilapäiseen tarpeeseen, esim. lomamatkalla. Vuokraamme yhteistyökumppaneillemme (esimerkiksi erilaisille järjestöille) toimintavälineitä, jotta he voivat omassa toiminnassaan edistää vaikeavammasten ihmisten osallistumisen mahdollisuuksia.

Toimimme STEA:n tuella osana Kehitysvammaisten Tukiliiton toimintaa. Kohderyhmänä ovat ihmiset, jotka tarvitsevat toimintavälineen ja toisen ihmisen apua voidakseen osallistua ja liikkua. Toimimme valtakunnallisesti ja ilman diagnoosirajoja.