Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Toimintavälineet ja vuokraus

Toimintavälineet mahdollistavat osallistumisen

Olemme koonneet sivuillemme erilaisia toimintavälineitä, jotka on luokiteltu toimintaympäristön mukaan eri luokkiin. Sivuilla olevat toimintavälineet ovat vuokrattavissa lyhytaikaiseen kokeiluun meiltä, ja olemme kokeilleet niitä erilaisissa olosuhteissa. Halutessasi hankkia välineitä omaksi niin ostotiedot löytyvät kunkin välineen kohdalta, välineet ovat eri valmistajilta ja maahantuojilta.

Erilaiset pienet tuki- ja lisäratkaisut helpottavat osallistumista. Kokoamme näille sivuille koosteita niistä. Myös tukiratkaisuja on mahdollisuus vuokrata välineiden mukana.

www.välineet.fi kokoaa välineitä vuokraavat tahot

Välineet.fi on toimintavälineitä sekä vammaisurheilun ja -liikunnan apuvälineitä vuokraavien tahojen yhteinen verkkopalvelu. Tarkoituksena on helpottaa asiakasta löytämään sopiva, juuri hänen tarvitsemansa apu- tai toimintaväline.

Mukana verkkopalvelussa ovat tällä hetkellä Soveltava liikunnan apuvälinetoiminta SOLIA, Malike sekä Pajulahden Soveltavan liikunnan osaamis- ja resurssikeskus.

Tavoitteena on saada kaikkien Suomessa toimintavälineitä ja vammaisurheilun ja -liikunnan apuvälineitä vuokraavien palveluntarjoajien yhteystiedot sekä kotisivu ja varauskalenteri linkit yhteisten välineet.fi sivujen alle.

Jaa |